Sanders Kinderlamp - Spiderman Venom Icon lampje - Marvel
  • -€ 2,99
  • Nieuw

Sanders Kinderlamp - Spiderman Venom Icon lampje - Marvel

€ 11,88
€ 14,87
€ 2,99 korting

Sanders Kinderlamp - Spiderman Venom Icon lampje van het merk Marvel vindt je hier bij de webwinkel Sanders Keus en om precies te zijn bij de afdeling Sanders Kinderlampen. 

 

Door link naar www.ditverzinjeniet.nl

 

Bestellen

 

Als u winkelt via deze pagina dan steunt u automatisch mensen met een beperking.

: Marvel

Sanders Rijm Spiderman Venom Icon lampje

  

In de schaduw van de nacht,

Waar een klein lampje op ons wacht.

Spiderman, rood en blauw,

Venom, zwart, een angstaanjagend nauw.

 

Samen in één lamp gevangen,

Een duo dat verlangt naar meer dan alleen maar bangen

Helden en schurken, licht en donker,

In deze lamp, een wonderlijk geflonker.

 

Het licht van Spiderman, helder en goed,

Venom's schaduw, een kwaadaardige gloed.

Maar samen brengen ze balans en kracht,

In de kinderkamer, midden in de nacht.

 

Een lampje dat verhalen vertelt,

Van gevechten in de stad, zo fel.

Spiderman en Venom, zij aan zij,

Verlichten de kamer, maken kinderen blij.

  

Korte omschrijving Spiderman Venom Icon lampje

   

Venom: hij ontwikkelde zich van vijand van Spiderman tot superheld met zijn eigen film. Voor fans van Venom hebben wij het coole Spiderman Venom Icon lampje van Marvel. Durf jij het aan om naast deze symbioot te slapen of zet je het lampje toch liever iets verder weg: op je bureau bijvoorbeeld? Omdat de lamp op batterijen werkt kun je hem overal neerzetten. Handig, als die grijns je in het donker toch iets te spannend is.

 

  • Lampje in de vorm van Venom
  • Bekend uit Spiderman en Venom
  • Dit is een officieel gelicenseerd product van Marvel
  • Werkt op 2 AAA-batterijen (niet inbegrepen)
  • Hoogte: 10 cm

   

Lange omschrijving Spiderman Venom Icon lampje

 

Verlicht uw kamer met de kracht van superhelden met de Marvel logo lamp. Deze dynamische lamp is een must-have voor elke Marvel-fan en brengt de opwinding van het Marvel Universum rechtstreeks naar uw thuis. Met het iconische Marvel-logo, is deze lamp niet alleen een praktische lichtbron, maar ook een stukje van de legendarische wereld van superhelden.

Een Iconisch Symbool: De Marvel logo lamp is een opvallend decorstuk dat de aandacht trekt, of het nu op uw bureau staat of op een plank tussen andere Marvel-verzamelobjecten. Het is de perfecte manier om uw liefde voor de verhalen en karakters te tonen en een gespreksonderwerp voor bezoekers.

Sfeervolle Verlichting: Meer dan alleen een lamp, creëert de Marvel logo lamp een sfeervolle ambiance die ideaal is voor het lezen van uw favoriete strips of als een nachtlampje. Het zachte licht is perfect om een comfortabele en uitnodigende ruimte te creëren.

Hoogwaardige Afwerking: Deze lamp is vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit, waardoor de iconische kenmerken van het Marvel-logo tot leven komen. Het is een duurzaam stuk dat ontworpen is om lang mee te gaan, net als de legendarische verhalen zelf.

Een Geschenk voor Alle Leeftijden: Of u nu een jonge fan of een ervaren verzamelaar bent, de Marvel logo lamp is een fantastisch cadeau voor fans van alle leeftijden. Het is een tijdloze toevoeging aan elke Marvel-collectie en een gegarandeerde hit als geschenk.

Kies voor de Marvel logo lamp en voeg een vleugje avontuur toe aan uw dagelijks leven. Deze lamp is niet alleen een bron van licht; het is een eerbetoon aan een van de meest geliefde franchises in de entertainmentgeschiedenis. Laat de kracht van Marvel uw wereld verlichten met deze unieke en memorabele lamp.

: Spiderman Venom Icon lampje - Marvel