Sanders Kinderlamp - Wereldbol lamp - Fisura

€ 16,77

Sanders Kinderlamp - Wereldbol lamp van het merk Fisura vindt je hier bij de webwinkel Sanders Keus en om precies te zijn bij de afdeling Sanders Kinderlampen. 

 

Door link naar www.ditverzinjeniet.nl

 

Bestellen

 

Als u winkelt via deze pagina dan steunt u automatisch mensen met een beperking.

: Marvel

Sanders Rijm Wereldbol lamp - Fisura

  

Een lamp als een globe, zo rond en zo klaar,

Verlicht onze wereld, van hier tot daar.

Fisura's creatie, met landen en zee,

Brengt de aarde dichtbij, voor jou en voor mee.

 

Met licht dat stroomt over berg en dal,

Toont het ons de wereld, in dit kleine heelal.

De continenten, zo warm verlicht,

Een wereld in huis, een prachtig gezicht.

 

De oceanen, diep blauw en groot,

In deze lamp, veilig in onze schoot.

Steden en rivieren, bossen en meer,

Op deze lamp, komen ze keer op keer.

 

Een licht dat reizen in gedachten brengt,

Waar elk kind over de aarde zwenkt.

Fisura's wereldbol, een lamp zo fijn,

Laat ons dromen van ver en klein.

  

Korte omschrijving Wereldbol lamp - Fisura

   

Op je bureau of op een donker plekje in je woonkamer komt deze Wereldbol lamp van Fisura het beste tot zijn recht. De lamp – die eruit ziet als de aarde – zorgt ervoor dat een saaie ruimte opeens interessant wordt. De wereldbol ligt op een houten standaard en is leverbaar in twee varianten: blauw of wit. Is er geen stopcontact in de buurt? Geen probleem! De lamp wordt opgeladen via USB, waarna hij zes tot tien uur kan branden.

 

  • Lamp die eruit ziet als de aarde
  • Leverbaar in verschillende kleuren
  • Heeft een houten standaard
  • Opladen via USB (kabel inbegrepen)
  • Is in twee tot drie uur volledige opgeladen
  • Geeft zes tot tien uur licht (indien volledig opgeladen)
  • Diameter: 15 cm

   

Lange omschrijving Wereldbol lamp - Fisura

 

Ontdek de wereld in het comfort van uw eigen huis met de Wereldbol lamp - Fisura. Deze stijlvolle en educatieve lamp is een prachtige aanvulling op elk bureau, boekenplank of nachtkastje, en biedt een zachte verlichting die de geest van ontdekking en avontuur aanwakkert. Met zijn gedetailleerde weergave van de aarde is de Wereldbol lamp een bron van inspiratie en verwondering voor zowel jong als oud.

Een Venster op de Wereld: De Wereldbol lamp is niet alleen een lichtbron; het is een educatief hulpmiddel dat de nieuwsgierigheid prikkelt. Het nodigt uit tot het verkennen van continenten, oceanen en landen, waardoor het een perfecte aanvulling is voor elke leergierige geest.

Sfeervolle Verlichting: Met zijn warme gloed creëert de Wereldbol lamp een ontspannen en uitnodigende sfeer in elke kamer. Het is ideaal voor het lezen, studeren of gewoonweg ontspannen na een lange dag.

Hoogwaardige Afwerking: Deze lamp is zorgvuldig vervaardigd met aandacht voor detail, waardoor de geografische kenmerken nauwkeurig worden weergegeven. De kwaliteit van het materiaal en de afwerking zorgen ervoor dat de Wereldbol lamp een duurzame en waardevolle toevoeging is aan uw interieur.

Een Inspirerend Decorstuk: Naast zijn functionele rol als lamp, is de Wereldbol lamp ook een prachtig decoratief element. Het voegt een element van verfijning en wereldse flair toe aan uw ruimte, en is een gespreksonderwerp dat de interesse van bezoekers zal wekken.

Het Perfecte Geschenk: De Wereldbol lamp - Fisura is een uitstekend cadeau voor reizigers, dromers, studenten en iedereen die gefascineerd is door de wereld om ons heen. Het is een doordachte keuze voor elke gelegenheid, van verjaardagen tot afstudeerceremonies.

Kies voor de Wereldbol lamp - Fisura en breng een wereld van licht in uw leven. Deze lamp is meer dan een lichtbron; het is een uitnodiging om te leren, te verkennen en te dromen. Laat de Wereldbol lamp uw dagelijkse omgeving verlichten en u inspireren om de wereld te ontdekken, één gloed tegelijk.

: Spiderman Venom Icon lampje - Marvel