Sanders Kinderlampen - Super Mario Boo lamp - Nintendo
  • Nieuw

Sanders Kinderlampen - Super Mario Boo lamp - Nintendo

€ 14,87

Sanders Kinderlamp - Super Mario Boo lamp van het merk Nintendo vindt je hier bij de webwinkel Sanders Keus en om precies te zijn bij de afdeling Sanders Kinderlampen. 

 

Door link naar www.ditverzinjeniet.nl

 

Bestellen

 

Als u winkelt via deze pagina dan steunt u automatisch mensen met een beperking.

Sanders Rijm Super Mario Boo lamp - Nintendo

  

In een gamekamer, niet zo groot,

waar het licht zachtjes doodt,

woonde een Boo, wit en rond,

zwevend stil, zonder grond.

 

Met een glimlach, oh zo kil,

bracht hij sfeer met zijn wil.

Nintendo's geest, zo speels en licht,

zijn gloed in 't donker, een prachtig gezicht.

 

Hij waakte over de gamer's nacht,

met een lichtje, zacht en zacht.

Super Mario's stille kracht,

Boo's lampje, hield de wacht.

 

Toen de zon weer opkwam,

verdween de Boo, heel stram.

Maar elke avond, trouw en stil,

verlicht hij de kamer, precies zoals ik wil.

  

Korte omschrijving Super Mario Boo lamp - Nintendo

  

De Super Mario Boo lamp van Nintendo ziet er misschien angstaanjagend uit, maar hij is heus niet eng. Toch? Laat zien dat jij lef hebt en zet dit grappige lampje in de vorm van Boo uit de Super Mario games op je nachtkastje. Het spooklampje is perfect voor op het bureau of nachtkastje van gamers, maar is ook grappig in de kinderkamer. Zo houdt het spookje je kindje veilig. Wie had dat nou verwacht?

 

  • Ghost lampje uit Super Mario
  • Maakt de officiële Boo geluiden
  • Officieel gelicenseerd product van Nintendo
  • Werkt op 2 AAA-batterijen (niet inbegrepen)
  • Hoogte: 12 cm

   

Lange omschrijving Super Mario Boo lamp - Nintendo

 

Breng een speelse schrik naar je kamer met de Super Mario Boo lamp van Nintendo. Deze charmante lamp is geïnspireerd door de iconische Boo-geesten uit de Super Mario-serie en biedt niet alleen verlichting, maar ook een vleugje nostalgie voor fans van alle leeftijden. Met zijn kenmerkende grijns en zwevende houding is de Boo lamp een unieke toevoeging aan elke gamekamer of verzameling.

Een Klassiek Personage in Lampvorm: De Boo lamp is een direct herkenbaar symbool voor iedereen die is opgegroeid met Mario’s avonturen. Het voegt een element van plezier toe aan je ruimte en is perfect voor het creëren van een luchtige gaming-sfeer.

Sfeervolle Verlichting: Het zachte, warme licht dat uit de Boo lamp komt, is ideaal voor het spelen van games, het lezen van je favoriete boek of als een nachtlampje. Het biedt een comfortabele gloed die je kamer transformeert in een uitnodigende ruimte.

Hoogwaardige Constructie: Gemaakt met aandacht voor detail, bootst de Boo lamp de kenmerkende stijl van de Super Mario-spellen na, waardoor het een authentiek en duurzaam stuk is dat bestand is tegen de tijd.

Perfect voor Elke Nintendo-liefhebber: Of je nu een toegewijde gaming-kamer hebt of een gezellige hoek in je woonkamer, de Boo lamp is een geweldige aanvulling die je liefde voor de wereld van Nintendo toont.

Een Geweldig Cadeau: Op zoek naar het perfecte cadeau voor de Nintendo-speler in je leven? De Boo lamp is een gegarandeerde hit voor verjaardagen, feestdagen of speciale gelegenheden.

Kies voor de Super Mario Boo lamp - Nintendo en voeg een speels en nostalgisch element toe aan je gaming-ervaring. Deze lamp is meer dan een lichtbron; het is een stukje van de vrolijke en soms ondeugende geest van de Mario-wereld. Laat Boo je nachten verlichten met zijn ondeugende charme en je dagen opvrolijken met een vleugje Mario-magie.

: Super Mario Boo lamp - Nintendo