Sanders Kinderlampen - Super Mario Super Mushroom lampje - Nintendo
  • Nieuw

Sanders Kinderlampen - Super Mario Super Mushroom lampje - Nintendo

€ 14,87

Sanders Kinderlamp - Super Mario Super Mushroom lampje van het merk Nintendo vindt je hier bij de webwinkel Sanders Keus en om precies te zijn bij de afdeling Sanders Kinderlampen. 

 

Door link naar www.ditverzinjeniet.nl

 

Bestellen

 

Als u winkelt via deze pagina dan steunt u automatisch mensen met een beperking.

Sanders Rijm Super Mario Super Mushroom lampje

  

In een hoekje van de gamekamer, heel discreet,

staat een lampje, rood en wit, heel compleet.

Het is een paddenstoel, niet zomaar een,

maar Super Mario's krachtbron, van top tot teen

 

Wanneer de nacht valt, zacht en stil,

en de maan de kamer met zilver chil,

dan gloeit het lampje, zacht en warm,

beschermt de dromer tegen elk alarm.

 

Het geeft een boost, net als in het spel,

maakt je sterker, sneller, voelt dat wel.

Super Mushroom's licht, zo helder en puur,

brengt avontuur in de nachtelijke uur.

 

Dus slaap nu maar zacht, zonder zorg of klamp,

droom van werelden ver, onder deze Super Mario lamp.

Elke nacht weer, trouw aan de wacht,

verlicht het je dromen, met ongekende kracht.

  

Korte omschrijving Super Mario Super Mushroom lampje

  

Ben je nog steeds dol op alles wat met Super Mario Bros te maken heeft? Dan mag dit Super Mario Super Mushroom lampje van Nintendo niet op je slaapkamer ontbreken. Het grappige lampje, in de vorm van de bekende paddenstoel, zorgt voor wat extra licht in je donkere slaapkamer. Het is ideaal als nachtlampje voor de kinderkamer.

 

  • Super Mushroom lampje uit Super Mario Bros
  • Voor de fans van Mario
  • Werkt op 2 AAA-batterijen (niet inbegrepen)
  • Dit is een officieel gelicenseerd Nintendo product
  • Afmeting: 12 x 11 x 13 cm

   

Lange omschrijving Super Mario Super Mushroom lampje

 

Voeg een iconisch stukje Nintendo-geschiedenis toe aan je kamer met het Super Mario Super Mushroom lampje. Dit charmante lampje, geïnspireerd door de beroemde power-up uit de Super Mario-serie, is niet alleen een bron van licht, maar ook een nostalgisch eerbetoon aan een van de meest geliefde videogames aller tijden.

Een Klassiek Gaming-icoon: Het Super Mushroom lampje is een direct herkenbaar symbool voor gamers over de hele wereld. Het voegt een speels en kleurrijk element toe aan elke ruimte en is perfect voor fans van de Super Mario-serie, jong en oud.

Sfeervolle Verlichting: Het warme licht van het Super Mushroom lampje creëert een gezellige en uitnodigende sfeer, ideaal voor gaming-sessies, als een nachtlampje of gewoon om je kamer te verlevendigen met een vleugje Mario-magie.

Hoogwaardige Constructie: Met aandacht voor detail vervaardigd, bootst het Super Mushroom lampje de levendige kleuren en het leuke ontwerp van de originele Super Mushroom na, waardoor het een duurzaam en aantrekkelijk verzamelobject is.

Perfect voor Elke Gamer: Of je nu een toegewijde gaming-kamer hebt of een gezellige hoek in je woonkamer, het Super Mushroom lampje is een geweldige aanvulling die je liefde voor de wereld van Nintendo toont.

Een Fantastisch Cadeau: Op zoek naar het perfecte cadeau voor de Nintendo-fan in je leven? Het Super Mushroom lampje is een gegarandeerde hit voor verjaardagen, feestdagen of speciale gelegenheden.

Kies voor het Super Mario Super Mushroom lampje - Nintendo en breng een stukje van de klassieke Super Mario-wereld in je huis. Dit lampje is meer dan een lichtbron; het is een viering van de vreugde en het avontuur dat Mario ons al decennia lang brengt. Laat het Super Mushroom lampje je kamer verlichten en je hart verwarmen met herinneringen aan het springen, rennen en munten verzamelen in het Mushroom Kingdom.

: Super Mario Super Mushroom lampje - Nintendo