Sanders Kinderlampen - Harry Potter Hedwig Lamp - Paladone
  • Nieuw

Sanders Kinderlampen - Harry Potter Hedwig Lamp - Paladone

€ 22,31

Sanders Kinderlamp - Harry Potter Hedwig lamp van het merk Paladone vindt je hier bij de webwinkel Sanders Keus en om precies te zijn bij de afdeling Sanders Kinderlampen. 

 

Door link naar www.ditverzinjeniet.nl

 

Bestellen

 

Als u winkelt via deze pagina dan steunt u automatisch mensen met een beperking.

Sanders Rijm Harry Potter Hedwig lamp - Paladone

  

In een tienerkamer, hartstochtelijk en grand,

waar magie leeft, hand in hand,

staat een lamp, zo puur en wit,

Hedwig's vorm, perfecte fit.

 

Haar ogen glanzen in de nacht,

brengen dromen, zacht en zacht.

Met haar licht, zo warm en zacht,

bewaakt ze de tovenaar's pracht.

 

Door de kamer zweeft haar geest,

als een wachter op een feest.

Harry's vriend, zo dapper en klein,

verlicht de kamer, schijnt zo fijn.

 

Als de ochtend weer ontwaakt,

is het alsof Hedwig zachtjes raakt.

Elke nacht, bij het lezen van een blad,

geeft zij licht, op het nachtkastje, dat.

  

Korte omschrijving Harry Potter Hedwig lamp - Paladone

  

Lees jij graag nog even voor het slapengaan? Met de Hedwig lamp van Harry Potter creëer je de perfecte setting. Dit lampje – dat eruit ziet als Harry’s witte uil Hedwig – kun je overal neerzetten. Het werkt namelijk op batterijen. Het is perfect voor op je nachtkastje, maar ook bij je favoriete stoel of onder het dekbed geeft Hedwig je voldoende licht. Een aanwinst voor elke Harry Potter fan.

 

  • Lamp in de vorm van Hedwig
  • Om in bed nog even in je Harry Potter boeken te lezen
  • Dit is een officieel gelicenseerd Harry Potter product
  • Werkt op 2 AAA-batterijen (niet inbegrepen)
  • Afmeting: 14 x 12 x 16 cm

   

Lange omschrijving Harry Potter Hedwig lamp - Paladone

  

Laat de magie van Hogwarts uw kamer verlichten met de Harry Potter Hedwig lamp van Paladone. Deze betoverende lamp, geïnspireerd door de trouwe sneeuwuil van Harry Potter, is een prachtige toevoeging aan de collectie van elke tovenaarsfan. Met zijn zachte licht en liefdevol gedetailleerde ontwerp is de Hedwig lamp niet alleen een bron van licht, maar ook een baken van de magie die de Harry Potter-serie zo speciaal maakt.

Een Magische Metgezel: De Hedwig lamp is een charmant stuk dat de warmte en loyaliteit van Harry’s metgezel uitstraalt. Het is perfect voor het creëren van een gezellige leeshoek, als een nachtlampje of gewoon om een beetje magie toe te voegen aan uw dagelijkse leven.

Sfeervolle Verlichting: Het zachte licht van de Hedwig lamp is ideaal voor het verlichten van uw kamer met een warme gloed. Het is perfect voor het lezen van uw favoriete Harry Potter-boeken of om een rustgevende sfeer te creëren voor een goede nachtrust.

Hoogwaardige Details: Met grote zorg vervaardigd, toont de Hedwig lamp de fijne details van de geliefde uil, van haar indrukwekkende veren tot haar nieuwsgierige ogen. Het is een duurzaam stuk dat ontworpen is om lang mee te gaan en om fans van alle leeftijden te bekoren.

Perfect voor Elke Harry Potter-fan: Of u nu een uitgebreide Harry Potter-verzameling hebt of net begint, de Hedwig lamp is een must-have die uw liefde voor de tovenaarswereld toont.

Een Betoverend Cadeau: Op zoek naar het perfecte cadeau voor de Harry Potter-liefhebber in uw leven? De Hedwig lamp is een gegarandeerde hit voor verjaardagen, feestdagen of speciale gelegenheden, en zal zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren.

Kies voor de Harry Potter Hedwig lamp - Paladone en breng een stukje van de magische wereld van Harry Potter in uw huis. Deze lamp is meer dan een lichtbron; het is een herinnering aan de avonturen, de vriendschappen en de onvergetelijke momenten die we allemaal hebben gedeeld in de wereld van Harry Potter. Laat Hedwig uw nachten verlichten en uw dagen opvrolijken met haar wijze aanwezigheid.

: Harry Potter Hedwig lamp - Paladone