Sanders Kinderlampen - Minecraft Fox lamp - Paladone
  • Nieuw

Sanders Kinderlampen - Minecraft Fox lamp - Paladone

€ 17,35

Sanders Kinderlamp - Minecraft Fox lamp van het merk Paladone vindt je hier bij de webwinkel Sanders Keus en om precies te zijn bij de afdeling Sanders Kinderlampen. 

 

Door link naar www.ditverzinjeniet.nl

 

Bestellen

 

Als u winkelt via deze pagina dan steunt u automatisch mensen met een beperking.

Sanders Rijm Minecraft Fox lamp - Paladone

  

In een kamer, zacht en stil,

waar de nacht de ruimte vulde met kil.

Daar zat een lamp, zo helder en scherp,

een Minecraft vos, niet zomaar een nep.

 

Zijn licht scheen warm, door de duisternis heen,

een vriend voor de gamer, nooit meer alleen.

Met een klik op zijn kop, zo begon het verhaal,

van een vos die leefde in een lichtgevend straal.

 

Hij waakte over het toetsenbord en de muis,

maakte van elke game-sessie een thuis.

Zijn oranje gloed, zo zacht en zo fijn,

liet elke speler een winnaar zijn.

 

Door levels en werelden, hij leidde de weg,

zijn licht als een gids, dat is wat ik zeg.

De Minecraft vos lamp, zo dapper en klein,

bracht avontuur en magie, bij het schijnsel van zijn schijn.

  

Korte omschrijving Minecraft Fox lamp - Paladone

   

Fan van Minecraft? Dan herken je dit slapende baby vosje vast! Maar ook als je je niet dagelijks in de pixelachtige wereld van de populaire game begeeft is de Fox lamp van Minecraft een aanwinst in huis. Dit lieve slapende vosje zorgt ervoor dat je ‘s avonds nog een boek kunt lezen in bed of helpt kinderen in slaap te vallen met een beetje licht in hun slaapkamer. Hij werkt op batterijen en kan dus op elke plek staan.

 

  • Lampje in de vorm van een slapende baby vos
  • In de herkenbare pixel-look uit Minecraft
  • Werkt op 3 AAA-batterijen (niet inbegrepen)
  • Officieel gelicenseerd Minecraft product
  • Breedte: 16 cm

   

Lange omschrijving Minecraft Fox lamp - Paladone

Breng de speelse geest van de Minecraft-wereld naar je kamer met de Minecraft Fox lamp van Paladone. Deze schattige en slim ontworpen lamp is geïnspireerd door de vossen die spelers in het populaire sandbox-spel kunnen tegenkomen. Het is niet alleen een bron van licht, maar ook een knipoog naar de creatieve en avontuurlijke geest van Minecraft.

Een Charmant Minecraft Personage: De Fox lamp is een liefdevolle reproductie van de in-game vos, compleet met zijn kenmerkende oranje pixelvacht en nieuwsgierige ogen. Het is een perfecte aanvulling voor elke Minecraft-fan en voegt een vleugje warmte en karakter toe aan elke ruimte.

Sfeervolle Verlichting: Het zachte licht dat uit de Fox lamp straalt, is ideaal voor het creëren van een rustgevende sfeer, of het nu tijdens het spelen is, als een nachtlampje, of gewoon om je kamer te verlevendigen met een beetje Minecraft-magie.

Hoogwaardige Constructie: Met aandacht voor detail gemaakt, bootst de Fox lamp de iconische stijl van Minecraft na, waardoor het een duurzaam en aantrekkelijk verzamelobject is voor spelers van alle leeftijden.

Perfect voor Elke Gamer: Of je nu een toegewijde gaming-kamer hebt of een gezellige hoek in je woonkamer, de Fox lamp is een geweldige aanvulling die je liefde voor de wereld van Minecraft toont.

Een Fantastisch Cadeau: Op zoek naar het perfecte cadeau voor de Minecraft-speler in je leven? De Fox lamp is een gegarandeerde hit voor verjaardagen, feestdagen of speciale gelegenheden.

Kies voor de Minecraft Fox lamp - Paladone en breng een stukje van de Minecraft-wereld in je huis. Deze lamp is meer dan een lichtbron; het is een viering van de vreugde en het avontuur dat Minecraft ons brengt. Laat de Fox lamp je kamer verlichten en je hart verwarmen met herinneringen aan het verkennen, bouwen en overleven in je eigen Minecraft-avonturen.

: Minecraft Fox lamp - Paladone