Sanders Kinderlampen - Star Wars Darth Vader hologram lamp - Disney

€ 27,26

Sanders Kinderlamp - Star Wars Darth Vader hologram lamp van het merk Disney vindt je hier bij de webwinkel Sanders Keus en om precies te zijn bij de afdeling Sanders Kinderlampen. 

 

Door link naar www.ditverzinjeniet.nl

 

Bestellen

 

Als u winkelt via deze pagina dan steunt u automatisch mensen met een beperking.

: Disney

Sanders Rijm Star Wars Darth Vader hologram lamp

  

In een kamer, ver van hier,

waar de duisternis regeert met zwier.

Daar staat een lamp, dreigend en zonder groet,

een hologram van Darth Vader, zwart als roet.

 

Zijn licht snijdt door de schaduw heen,

een keizerlijke wacht, zo voelt men zich niet alleen.

Met een druk op de knop, zo start het verhaal,

van een heer zo donker, in een lichtend heelal.

 

Hij bewaakt de dromen, in de nacht zo diep,

waar de kracht van de Force zich in stilte versliep.

Zijn rode gloed, zo krachtig en altijd actueel,

maakt van elke droom een ruimtelijk tafereel.

 

Door sterrenstelsels en tijd, hij leidt de dans,

zijn licht als een vuurtoren, een leidende glans.

De Darth Vader lamp, zo stoer en zo fijn,

brengt orde en rust, bij het schijnsel van zijn schijn.

   

Korte omschrijving Star Wars Darth Vader hologram lamp

   

Als groot fan van Star Wars herken jij Darth Vader natuurlijk direct. De Darth Vader hologram lamp van Star Wars is een uniek item op je bureau. Darth Vader heeft een driedimensionale look, waardoor het lijkt alsof hij elk moment zo uit de lamp kan stappen. Verlicht hem in het rood, blauw of wisselend in deze twee kleuren.

 

  • Lampje met hologram van Darth Vader
  • Heeft drie lichtstanden (rood, blauw en wisselend)
  • Werkt op 2 AAA-batterijen (niet inbegrepen)
  • Dit is een officieel gelicenseerd Star Wars product
  • Hoogte: 12 cm

   

Lange omschrijving Star Wars Darth Vader hologram lamp

 

Ontwaak de kracht van sfeerverlichting met de Star Wars Darth Vader hologram lamp van het merk Disney. Deze indrukwekkende lamp is een eerbetoon aan een van de meest iconische schurken uit de filmgeschiedenis, Darth Vader. Het is niet alleen een bron van licht, maar ook een stukje van de Star Wars-saga die je kunt toevoegen aan je eigen galactische collectie.

Een Imposante Aanwezigheid: De Darth Vader hologram lamp is een opvallend decorstuk dat de aandacht trekt, of het nu op je bureau staat of op een plank tussen andere Star Wars-memorabilia. Het is de perfecte manier om je toewijding aan de Force te tonen en een gespreksonderwerp voor bezoekers.

Sfeervolle Verlichting: Meer dan alleen een lamp, creëert de Darth Vader hologram lamp een sfeervolle ambiance die ideaal is voor het bekijken van je favoriete Star Wars-films of als een nachtlampje. Het zachte licht is perfect om een comfortabele en uitnodigende ruimte te creëren.

Hoogwaardige Afwerking: Deze lamp is vervaardigd met oog voor detail en kwaliteit, waardoor de kenmerkende helm en contouren van Darth Vader tot leven komen. Het is een duurzaam stuk dat ontworpen is om lang mee te gaan, net als de legendarische films zelf.

Een Geschenk voor Alle Leeftijden: Of je nu een jonge Padawan of een ervaren Sith Lord bent, de Darth Vader hologram lamp is een fantastisch cadeau voor fans van alle leeftijden. Het is een tijdloze toevoeging aan elke Star Wars-collectie en een gegarandeerde hit als geschenk.

Kies voor de Star Wars Darth Vader hologram lamp - Disney en voeg een vleugje duistere elegantie toe aan je dagelijks leven. Deze lamp is niet alleen een bron van licht; het is een eerbetoon aan een van de meest geliefde franchises in de filmgeschiedenis. Laat de kracht van verlichting aan jouw zijde zijn met dit unieke en memorabele stuk.

: Star Wars Darth Vader hologram lamp - Disney